Post wat je eet

2 dagen later… ging het zo zo…

Als ik mezelf zoals in ‘komen eten’ punten zou moeten geven, ben ik vandaag wel dik geflest.
Laat ons zeggen 4/10 voor gevoel, een dikke 7/10 voor pijn. Maw. Heb me al beter gevoeld.
Alles ging prima tot gisterennamiddag. Ik ‘mocht’ zelfs al even gaan werken beneden in de winkel, net zoals daarnet. Als je zelfstandige bent, wil ik je graag deze gouden tip meegeven: Als je ooit echt ziek bent, of een ingreep moet ondergaan, duik dan voor enkele dagen onder, want anders weten ze u toch te vinden!

Omstreeks 17u gisteren begon het tij te keren. De pijn stak de kop op. Te lang gewacht met medicatie, misschien; of kreeg ik een 24-uurs verdoving en was die nu eindelijk volledig uitgewerkt? Ik was gewaarschuwd door de de dokter, maar ja, hier kwam de pijn.
Autsj! Omdat het ventje toch nog wat deftig zou eten deze dagen, mochten we thuis aan tafel aanschuiven. Voor mij appelMOUSSE (zonder! brokjes) met aardappelen in the mix.
Na 1 yoghurtje vandaag was het mijn eerste eten en ik moet eerlijk zeggen, had nog altijd geen honger.
Gisterenavond om toch maar iets van energie binnen te krijgen nog een chocomousseke naar binnen gespeeld en vandaag AL een vitalinea platte kaas en een rijstpapje.
Zeg nu zelf, gevarieerde voeding, niet?

Om niet onder te doen voor de trend dezer dagen heb ik ook eens gefotografeerd wat ik zoal eet!

Amuse-Gueulekes en digestiefkes allerlei…

De rangschikking – Van lekker naar lekkerst!

Hoogstwaarschijnlijk ben ik dit tegen overmorgen kotsbeu. Dus al wie receptjes heeft voor superlekkere smoothies – overheerlijke soep – alles wat vloeibaar en zonder brokjes én voedzaam is, mag dit zeker doorsturen!

Wie zelfs bezigheidsgebrek heeft mag t mij ook altijd komen brengen!
Zelf iets in elkaar flansen, daar zegt t energiepeil voorlopig nog neen tegen!

Voor de geïntereseerden: de bloedneuzen zijn al fel verminderd in stromingskracht en ook in frequentie. Daarnaast kan ik jullie ook meedelen dat zittend slapen enorm vermoeiend is .

Ondertussen is het alweer tijd voor een nieuw dafalganneke en dan ga ik nog wat tijd en pijn proberen te doden met een klein middagdutje!

1 reactie op “Post wat je eet

  1. Hallo,
    Jaja ook ik moest er aan geloven, op 19 november liet ik evenals een tpd plaatsen. Ik was hier enorm bang voor maar alles verliep vlot, niet echt veel pijn enkel een weekje een bont en blauw koppie. Nu ben ik al 14 dagen aan het aandraaien, persoonlijk vind ik dit het ergste, zo’n enorme spleet tussen je tanden ( bij mij al een goede 5 mm). Zeker de sociale contacten zijn minder nu, ik durf amper ng buiten te komen, schaam me voor die spleet… Hoop zo dat alles al voorbij was maar ik denk aan het resultaat!! Alles zal zo mooi worden en daar trek ik me aan op. Hoeveel mm moet jij aandraaien? Ik nog een week aandraaien en de laatste 2 dagen enorm veel pijn tijdens het aandraaien, pfieuww !!!! Grtjs Kelly.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *