Campagne in het ASZ

Deze middag gingen we onze mede-kandidaat Steven De Waele steunen op het eetfestijn van zijn carnalgroep ‘Just Niet’.
Plaats van afspraak was zaal Hoop in de Toekomst in Wanzele.
Zoals afgesproken kwam iedereen een lekker hapje eten in zijn N-VA-uniform, zijnde onze mooie polo’s! Daarna zouden we naar de Veldloop in Suikerstraat gaan om de lopende jongeren aan te moedigen…

Mijn va heeft de goede zondagse gewoonte om te gaan kaarten met zijn kameraden ‘bij Car’. Eigenlijk is dat niet meer bij Car maar bij Marnik en is het kaarten vooral een goede uitvlucht om samen te klinken op het weekend.
Ik belde dus naar huis om te vragen of vake al thuis was of nog ‘bij Car’, anders wou ik even dag gaan zeggen…
Vake was al thuis, maar er was ander nieuws: Mijn (allerliefste) mémé was in de Ardennen (lang verhaal hoe ze daar geraakt was) gevallen en was nu op spoed in ’t ASZ in Aalst.
Zoals vele mémékes is de mijne ook heilig voor mij. Aangezien ze op stap was met mijn 2 nonkels en ik wel redelijk veel gerief van haar weet liggen, kon ik niet anders dan het hoogstnodige gerief bij haar thuis te gaan halen. Haar heup én pols waren gebroken in 1 val. Ze zal morgen dus nog niet naar huis komen.

Zo geschiedde, en brachten we dus de rest van de namiddag/avond door MET onze (knal)gele polo’s van N-VA aan. De verpleegsters moesten eens lachen… ‘Jaja, druk hé zo’n politieke campagne’.
Maar op zulke momenten denk je daar niet bij na. Al zou ik een clownskostuum rondlopen, de familie gaat ALTIJD voor op politiek. Al word ik eerste minister!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *