Het fotoverhaal!

Bij een verkiezingscampagne horen… FOTO’S!

Bij mij dus ook…
De 1e shoot had ik al gemist: die viel MIDDENIN mijn 4-daags jaarlijks feestje: Rock Werchter!
Ik had geen zin om vermoeid, bestoft, recht van de festivalweide allerlei poses aan te nemen, geen probleem, ik kreeg een nieuwe afspraak in de studio.
Zenuwen alom bij de eerste fotoshoot!
Wie mij of een foto van mij al eens gezien heeft kan beamen: ik heb geen stijl haar!
Voor verkiezingsfoto’s is dat niet zo evident!! Bezint eer ge begint, of, ga voor een brosske, of investeer in een peperdure stijltang!
Ik leg uit: Een foto moet immers ‘gedetoureerd’ worden om op de juiste achtergrond te zetten. Ik leg uit (voor mij was dat tot voor kort ook Chinees). Het komt er op neer dat je hoofd moet uitgeknipt worden om in ons geval dan op een gele achtergrond te plaatsen. Dat ‘detoureren’ is een stiel apart, en met mijn springerige, weelderige bos haar lukte dat dus absoluut niet. Na enkele slapeloze nachten en zoveel vragen later (Heb je nog geen affiche???) kreeg ik van bovenaf groen licht. Ik mocht een andere foto laten maken en moest mijn plan maar trekken… Het moet nu lukken dat ik daar toevallig goed in ben! Dus zo geschiedde.

3e keer goede keer! Ik ben Luc eeuwig dankbaar dat ik vrijwel meteen naar de studio mocht voor een nieuwe foto. We gingen niet moeilijk doen: gewoon een witte achtergrond!
Ik had onze hond Féline mee (vele mensen kennen me van op wandel met onze hond en ik was er nog niet uit of ik iets mét of zónder hond zou kiezen), dus ik liet ik met Féline en zonder Féline een foto maken.

Foto met Féline

Foto mét Féline

Ziehier het resultaat met Féline… En wat de uiteindelijke campagnefoto geworden is kan u helemaal bovenaan deze pagina zien. Voor die geslaagde compositie wil ik graag Fredje bedanken! Zonder hem had ik op 14 oktober nog geen campagnemateriaal gehad! Bij deze sowieso al een hééééle welgemeende dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *